Home‎ > ‎Nieuws organisatie‎ > ‎

Nieuwjaarstoespraak

Geplaatst 6 jan. 2015 12:24 door Kwaliteit / Archipelscholen   [ 6 jan. 2015 23:41 bijgewerkt ]
Tijdens de goed bezochte Nieuwjaarsreceptie in het Palet te Middelburg heeft Cees Corstanje, directeur-bestuurder van Archipel Scholen, een toespraak gehouden, waarin hij aan de hand van de kernwaarden van Archipel is ingegaan op recente en te verwachten ontwikkelingen.

“Als je dingen moet doen waarvan je denkt dat ze geen zin hebben, stop ermee! Doe alleen waarvan je zeker weet: dit helpt mijn leerlingen vooruit. Doe de rest niet! Kom in actie! Zeg: ik wil mijn tijd besteden aan de kinderen. Zeg dat op school tegen je collega’s, tegen je baas”. Wie heeft dit gezegd? Staatssecretaris Sander Dekker in Vrij Nederland (22/11/2014)

"Onze Archipel organisatie bulkt van medewerkers met expertise en talent, waar in mijn ogen nog veel meer uit te halen is. Echter de voorwaarden om deze expertise en talent te laten bloeien kunnen we nog meer uitbuiten in mijn ogen. Laat ik dit eens nader uiteen zetten aan de hand van onze vijf kernwaarden: kindgericht, resultaatgericht, maatschappijgericht, toekomstgericht en samenwerkingsgericht.
Deze kernwaarden vormen de basis van ons Archipelonderwijs en worden in de jaarplannen van onze Archipelscholen praktisch ingevuld."

De tekst van deze toespraak is hieronder opgenomen.
ĉ
Kwaliteit / Archipelscholen,
6 jan. 2015 12:24
Comments