Home‎ > ‎Nieuws organisatie‎ > ‎

Archipel 15 jaar

Geplaatst 1 sep. 2014 12:35 door Kwaliteit / Archipelscholen   [ 28 okt. 2014 08:00 bijgewerkt ]
Aan het begin van het nieuwe schooljaar viert Archipel Scholen haar 15-jarig jubileum van openbaar primair onderwijs op Walcheren. Voor alle medewerkers is op woensdag 15 oktober 2014 in Hotel van der Valk te Middelburg een Personeelsdag georganiseerd, waarbij het middagprogramma ingevuld is door Berthold Gunster en Dion Vincken met de Ja Maar-workshop Communicatie. 

Hoe ga je om met een lastige medewerker? Wat te doen met een boze klant, of betweterige collega? Gaat dat gedoe met klagende medewerkers, lamlendige leerlingen of afstandelijke collega’s dan nooit over? Over deze vragen gaat deze Omdenk-workshop.     
Het programma laat op humoristische wijze zien dat je lastige mensen radicaal anders kunt benaderen. Stop ze te veranderen! Het zal je niet lukken. Ze zijn wie ze zijn. Doe er je juist je voordeel mee. Als je ze anders benadert, zijn ze juist je goudmijn.   
Door de tools die in de workshop worden aangereikt, gaan de deelnemers inzien hoe hun eigen gedrag en houding dat van de ander beïnvloedt.  
Deze Ja-maar Omdenkworkshop over communicatie is een inspirerende mix van theater, cabaret, voordracht en zelf oefenen. 
Na afloop was er een buffet voor de medewerkers.

In de periode van 15 t/m 26 september is op alle scholen een kinderactiviteit georganiseerd in het kader van "15 jaar Archipelscholen", met de mogelijkheid aan te sluiten bij de activiteiten in de Kinderboekenweek met als thema "Feest".

Het bestuur heeft de scholen gevraagd in genoemde weken een activiteit te realiseren, waarvan de opbrengst ten bate komt van (Jeugdsportfonds)  “Sportkansen voor kinderen”. 

De totale opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt.


Comments